Mulțumiri și recunoștință Florin PiersicDragă domnule Florin Piersic,

 

Înainte de toate, aș dori să vă transmit cele mai sincere mulțumiri și recunoștință pentru contribuția pe care ați adus-o lumii teatrului și cinematografiei. Există un motiv pentru care sunteți considerat unul dintre cei mai mari actori ai României, iar eu mă consider privilegiat să vă am drept contemporan.

Mulțumesc că, prin talentul și pasiunea dumneavoastră, ați încântat generații întregi cu interpretările dumneavoastră remarcabile. Ați reușit mereu să ne captivați și să ne transmiteți emoții intense. Carisma dumneavoastră unică, statura și vocea inconfundabilă au făcut ca fiecare personaj interpretat să prindă viață într-un mod cu totul special.

Mulțumesc că, prin munca dumneavoastră, ați adus bucurie și inspirație în viețile noastre. Spectacolele dumneavoastră au fost adevărate momente de magie pe scenă, iar filmele în care ați jucat au rămas în inimile noastre ca opere de artă de neuitat. Ne-ați făcut să vibrăm, să  râdem, să plângem, să reflectăm și să ne conectăm cu personajele cărora le-ați dat viață.

Mulțumesc că ați rămas un exemplu de profesionalism și pasiune pentru generațiile mai tinere de actori. Cariera dumneavoastră impresionantă și dedicarea constantă față de arta teatrală și cinematografie sunt un model de urmat. Sunteți o sursă de inspirație pentru toți cei care aspiră să își dezvolte talentul actoricesc și să își dedice viața artei.

Mulțumesc că ați rămas aproape de publicul român de-a lungul anilor. Atât prin aparițiile în spectacole, cât și prin interviurile și aparițiile media, ați creat o conexiune specială cu noi, spectatorii. Suntem mândri să avem un astfel de artist talentat și dedicat în rândul nostru.

Închei aceste mulțumiri cu respectul și admirația mea necondiționată pentru dumneavoastră, domnule Florin Piersic. Există o mare bucurie în a vă avea ca actor contemporan și în a vă urmări evoluția pe scena și ecranele noastre. Sper că veți continua să ne încântați cu interpretările dumneavoastră magistrale și să ne inspirați prin pasiunea dumneavoastră pentru artă.

Cu cele mai sincere mulțumiri,

Petronel MalutanPrezent in categoriile: Teatru, Cinematografie, Artisti,