Deep Purple la Cluj

by Petro

Posted on


Deep Purple ... Imens. Incredibila magie. Performanta... nici nu mai stiu cum sa ii descriu.
Deep Purple au colorat tineretea si maturitatea mai multor generatii, cu o trupa care se afla  mai mereu în topurile industriei muzicale Cu o multime de piese clasice în palmares și peste un milion de spectatori la concerte, Deep Purple s-au prezentat pe scena din Cluj cu solistul Ian Gillan, bateristul Ian Paice și Roger Glover la chitară bass, alături de chitaristul Steve Morse și clăparul Don Airey. O aparitie si o prezenta scenica mai mult decat onorabila, ne-a amintit aseara tuturor de multimea de cai putere pe care fiecare dintre cei cinci mebri o are.

A fost superb, a fost magic, a fost minunat.

Mai multe poze puteti vedea pe InfoMusic
In deschiderea concertului a performat trupa canadiana Monster Truck.


Comentarii

Nu sunt comentarii pentru aceasta noutate...

Adauga comentariu

Contactați-ne

Contactați-ne ! Trimiteți o cerere de ofertă pentru ceea ce vâ doriți și vâ vom răspunde cât mai repede cu detalii, prețuri și mai multe lămuriri.

Ultimele comentarii

There are no recent comments

Tag Cloud

voce Boro muzica valentines day arta Iarba prin par Desparțire the hugo pictura talente semnal m iris pitesti Tiberiu Pop Lee Marvin buna seara prieteni Daca vrei sorin zamfir Great Music deep purple buna seara prieteni cluj ziua indragostitilor sarbatori George Michael La ceas tarziu form space cargo poezie Marcel Breazu Leontin Iovan Hardward Pub umor celelalte cuvinte Un sfarsit e un început Ovidiu Rosu Albumul cu pătrățele fantana suspinelor iubeste azi Careless Whisper concert deep purple concerte cluj napoca sezonul 9 Wandering Star valentine day Caracteruri Calin Pop andra maruta O sa am protv Valter Popa romanii au talent Cristi Minculescu Despre suferinte de iarna bass seara incendiara Scrisori iubite club hush happy valentines day cantece in zori de zi mircea bravo