Eroare
  • Eroare la încărcarea datelor.
lucrare2.jpg
Antivirus DeepFreeze
Protecție totală PC, protejează datele de pe hard disk. Nu necesita update zilnic săptămânal sau lunar. Instalezi și apoi uiți că vre=o dată apelai la un tehnician PC pentru a reinstala Windows.

 Plasează și tu un baner aici ! Comandă și bucură-te de promovare activă !

LoginSchema de culori

[Stil implicit]
Banner

 Plasează și tu un baner aici ! Comandă și bucură-te de promovare activă !

EȘTI TALENTAT ? PDF Imprimare Email
Scris de Petronel   
Luni, 25 Ianuarie 2010 13:25

 esti talentat 

Orice persoană care este recunoscută într-o societate sau cultură este o celebritate, însă a fi talentat poate uneori trece neobservat.

La modul general vorbind, o celebritate este cineva care captează interesul mass mediei și cel mai frecvent are o personalitate extravertitș.

Dorința de a fi văzut este parte a culturii vestice si in mod special Visului American ca o măsură a succesului.

Se deosebesc cu ușurință 2 feluri de celebritate: una care se ascunde departe de ochii publicului, sau păstrează o viaţă privată foarte strictă, și alta care caută publicitate pentru el sau ea

Exemple de acest tip sunt relații false sau planificate, apariţii televiziune de gen reality, apariții nude, şi, în cazuri extreme, scandalul sau casete de genul Celebrity Sex.

Există o gamă largă de modalităţi prin care oamenii pot deveni celebrităţi, începând de la profesia lor, apariţii în mass-media, de frumusețe sau chiar întâmplător.

Celebritatea instantanee este termenul care este utilizat atunci când cineva devine o celebritate în perioada foarte scurte de timp.

Uneori cineva care are o faimă mai redusă, este o celebritate de așa zis grad B.

În secolul 20, fascinaţia de nepotolit a publicului pentru celebrităţi şi apetitul pentru bârfă a celebrităților a dus la apariţia cronicarilor de scandal și bârfă, a paparazzi si a bloggurilor cu celebrități.

Creşterea numărului de celebrităţi internaţionale în interpretare şi muzică se datorează în mare parte țelurilor înalte ale industriei mass-media, care să permită celebrităţilor să poată fi văzute mai des şi în mai multe locuri.

   * Aquis Grana * înființată în 1997 este o companie prezentă în lumea internet din anul 1999. Ne-am propus de timpuriu să promovăm talente, dar oferim și alte servicii.

******************************

Ultima actualizare în Joi, 01 Aprilie 2010 12:19
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează